Läromedel

BizPoint Queen Hair & Beauty 4.0 Handbok av Per Waernborg

BizPoint Queen Hair & Beauty 4.0 Handbok
Per Waernborg

Kategori: Läromedel
Sidor: 192 s
Format: Pocket

BizPoint Queen Hair & Beauty är ett datasystem för Hair & Beauty-branschen. Handboken lära dig allt om programmet och dess möjligheter.

Pris
Pocket 182 SEK
Hård pärm 292 SEK
E-Bok 25 SEK
BizPoint Princess Hair & Beauty 4.0 Handbok av Per Waernborg

BizPoint Princess Hair & Beauty 4.0 Handbok
Per Waernborg

Kategori: Läromedel
Sidor: 97 s
Format: Pocket

BizPoint Princess Hair & Beauty är ett datasystem för Hair & Beauty-branschen. Handboken lära dig allt om programmet och dess möjligheter.

Pris
Pocket 111 SEK
Hård pärm 228 SEK
E-Bok 25 SEK
BizPoint Abacus CRS Premium 4.0 Handbok av Per Waernborg

BizPoint Abacus CRS Premium 4.0 Handbok
Per Waernborg

Kategori: Läromedel
Sidor: 142 s
Format: Pocket

BizPoint Abacus CRS Premium är en datakassa som passar de flesta företag i alla branscher. Handboken lära dig allt om programmet och dess möjligheter.

Pris
Pocket 142 SEK
Hård pärm 255 SEK
E-Bok 25 SEK
SafeIT 4.0 Handbok av Per Waernborg

SafeIT 4.0 Handbok
Per Waernborg

Kategori: Läromedel
Sidor: 78 s
Format: Pocket

BizPoint är det marknadsledande datasystemet för Hair & Beauty-branschen. SafeIT är BizPoints säkerhetssystemet. Förutom säkerhetskopiering behandlar handboken det mesta om datasäkerhet som du som är småföretagare behöver veta på ett språk som även du med begränsad datorvana förstår. Detta är en tråkig bok, men det är mycket tråkigare om du skulle drabbas av något av allt det som kan drabba småföretagaren som inte vet något om datasäkerhet. Du som har något av våra BizPoint-program bör absolut läsa denna bok, det kan vara den viktigaste bok du läst. Pilus Systems AB leder utvecklingen av dataprogram för Hair & Beauty-branchen. Våra program täcker allt från ensamföretagaren upp till stora salongskedjor.

Pris
Pocket 99 SEK
Hård pärm 210 SEK
E-Bok 25 SEK
Målbildning av Stefan Samuelson

Målbildning
Stefan Samuelson

Kategori: Läromedel
Sidor: 50 s
Format: Pocket

Detta är boken för dig som arbetar med utveckling och planering. Här beskrivs hur de viktiga begreppen Vision, Mål och Aktiviteter hänger ihop och vad man bör tänka på när man använder dem. Det spelar ingen roll vilket som är objektet för din planering. Vare sig det är övergripande organisationsnivå eller för mindre objekt såsom avdelningar, funktioner, processer, projekt, IT-system eller annat, så gäller det att bilda sina visioner, mål och aktiviteter på rätt sätt.

Pris
Pocket 164 SEK
Hård pärm 285 SEK